By: mama Luqman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Sunday, 21-Nov-2010 09:46 Email | Share | | Bookmark
New Addition of Our Family

Name:Tiara Zafreen bt Mohd Fazlee
D.O.B:20.08.2010



Tuesday, 11-May-2010 23:45 Email | Share | | Bookmark
TOLONG PROMOTE KEJAP YER.....

haiii...ada org tak paham bahasa melayu la pulak...


TUKANG URUT WANITA SAHAJA DAN URUT SELEPAS BERSALIN
JUGA MEMBETULKAN PERANAKAN....(INDONESIAN FEMALE MASSEUR)

LOCATION: PENANG

CONTACT NUMBER:
KAK ZILA -

PASTI ANDA AKAN BERPUASHATI DENGAN URUTAN BELIAU....

::Pada yg sukar mendapatkan cahayamata bolehlah cuba mengurut dgn beliau...INSYAALLAH.....



kalau nak tolong promote copy paste masuk ke FP masingĀ² amat dialu-alukan yer...


Wednesday, 23-Dec-2009 03:45 Email | Share | | Bookmark
Important-Temporary domain

For the time frame Add mama at Facebook Siti Zaharah Abu Bakar or siti.zaharah.abu.bakar@intel.com to see more piccas Luqman....

till then...daaa....


Monday, 19-Oct-2009 18:54 Email | Share | | Bookmark
Checkpoint Outing,Jumpa Asma&co & Luqman Admitted...

Ini line tempat keja papa punya Outing...kebetulan quarter ni,diaorang buat kat Bukit Merah Waterpark...
so we can join it...but self-paid...no matter la...asalkan papa bawak kami....kalau papa tak bawak,papa pon tak leh pergi...









Date:17/10/2009
Kayu Nasi Kandar,Penang..

Dapat jugak lepas rindu dendam kat Asma ni...Dah jadi Mak Labu dah skarang...







Date:12/10/2009
Pantai Mutiara Hospital...

Luqman Admit 2 malam suspect Food Poisioning...Masa Doc nak masukkan drip tu,Doc H,nurse siap bungkus ingatkan Luqman nak nangis....
sekali dia panggung kepala je jengok ape Doc buat kat dia...Doc H sampai puji dia... "clever boy la Luqman ni..."
anak mama memang pandai...kan?kan?... coz mama dari awal lagi dok citer kat dia
(mama dah tahu dah confirm kena drip masukkan air...)




Tuesday, 6-Oct-2009 13:42 Email | Share | | Bookmark
1 SYAWAL 1430H

Ini foto studio pagi 1 syawal 1430H kami...di ambil semasa dalam perjalanan pulang dari Hospital melawat sepupu Luqman(anak Pak Lang)...
Malam Raya terlampau gembira perang mercun sangat,at last bangchik Izzan...(usia 2 tahun) p telan mercun pop-pop....
tak da pape...doc just monitor 24hours....tp tu lah terbabntut la juga pagi raya kami....gambar family besar Tok Ayah macam selalu takde....

Ambik gambar ni kat kedai REX,kangar Perlis...tak sangka tak dapat softcopy & gambar dia biasa-biasa aja....
mama hairan nengok gambar mama lam gambar dibawah ni....adakah kerana penangan mama bantai makan ketupat tak hengat sehari sebelum raya tu...
& sup Gearbox yg menjadi kewajipan keluarga mama setiap kali raya???...
ataupun sbb dok sebelah org yg turun 7KG sbb puasa than mama yg tak turun-turun walau sekilo pun...






Suasana di Pagi Raya....kanak-kanak ribena yg excited siap berbaju raya dulu...

Shantek tak gigi saya???Thanks pada mama saya yg gigih gosok dan menjaga gigi saya....
supaya bila saya senyum nampak gigi saya yg putih melepak....manis dipandang gittewww....















Ini ajalah gambar 1 Syawal 1430H kami... (kredit to papa Luqman tolong update entry ni....mama ajar sikit-sikit je...papa Luqman dah pandai update FP....hehe...sblm ni tak nak ambik tahu....skarang bila mama dah tak sempat+malas nak update,barulah nak tolong....)

::oh yer citer-citer raya len mama update kat BLOG MAMA....


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net